понеділок, 27 липня 2020 р.

«Збережімо дивовижних морських тварин»

23 липня  у всьому світі відзначається Міжнародний день китів та дельфінів, щоб нагадати нам, що навіть найсильніші і розумні тварини на землі потребують захисту.
Тож, працівники нашої  бібліотеки не стоять осторонь цієї болючої проблеми і з маленьких років прививають любов до мешканців морів та океанів.
В цей незвичайний день бібліотекар Федоренко В.В. для вихованців середньої групи «Вербиченька»  ОЗДО № 8 Овруцької міської ради (вихователі Кулаковська Н.М. та Пінчук О. П) провела екологічний онлайн - тайм «Збережімо дивовижних морських тварин». Маленькі читайлики ознайомилися з онлайн - інформацією про Всесвітній день китів та дельфінів, цікавинками про цих морських мешканців, а потім вони розфарбовували розмальовки про китів та дельфінів, щоб краще запам’ятати, що їх потрібно берегти. 
Бібліотекар Ковтун Н.М. оформила книжкову виставку – інсталяцію «У царстві китів та дельфінів», де юні читачі мають змогу познайомитися з літературою про китів –  велетенських морських тварин, володарів океану, та дельфінів - красивих, грайливих морських тварин, що дивують нас своєю кмітливістю та надзвичайною приязню до людей.








Немає коментарів:

Дописати коментар