середу, 12 червня 2013 р.

Літо-літечко...





   Яскраве сонечко грає на небі, зелене листячко пестить зір, дні такі теплі і ласкаві. Це значить що на дворі щедре літо-літечко. А літо – це веселі канікули, а канікули – це класні пригоди, розваги, ігри, а ще – подорожі, нові знайомства й несподівані зустрічі. Дозвілля дітей влітку – щорічна проблема і для батьків, і для вчителів. Чим зайняти дітей? Цю проблему допомагає вирішувати дитяча бібліотека, яка працює за програмою літніх читань «Читаємо і засмагаємо».




   Вже стало традицією літні канікули відкривати в бібліотеці добрим і радісним святом дитинства. От і цього року ми щиро прийняли усіх бажаючих. І нашій бібліотеці неабияк пощастило. Нечитайликів, скигликів, неуміх та буркотунів не було. А от розумників, веселунів, огогояктямущих - доста! Вони вражали всіх своїми танцями, піснями, віршами та постановками. Перлинки їхніх мистецьких самоцвітів рясним дощем радували всіх присутніх.
   Всі, всі читачі нашої бібліотеки розумні, дотепні, активні, талановиті. Тому, впевнені, і канікули у них будуть такими ж яскравими. І усіх, хто хоче весело, змістовно, цікаво, а головне – неординарно провести літні канікули, потрапити в Інтернет-мандри «Літні канікули з Інтернетом», запрошуємо до нашої бібліотеки.
На читачів чекає виставка "Цікаві книги - веселі канікули".



Немає коментарів:

Дописати коментар