понеділок, 17 грудня 2012 р.

На Новорічний майстер-клас ми запрошуємо Вас!


   Нарешті наближаються свята, на які ми всі чекали цілий рік: Святий Миколай, Новий рік та Різдво Христове. Всі мріють отримати багато подарунків, запалити святкові гірлянди на новорічній ялинці. Але для того, щоб ялинка мала справді святковий вигляд, її потрібно старанно прикрасити.
   Звичайно іграшки можна придбати у крамниці, але як затишно і оригінально виглядає ялинка, яку ви прикрасите іграшками зробленими своїми руками.
   «На новорічний майстер-клас ми запрошуємо Вас» - під такою назвою в районній бібліотеці для дітей пройшов майстер-клас по вирізанню сніжинок з паперу, та виготовленню новорічного оберегу.
   Зробити красиві сніжинки під силу кожній дитині. Потрібно просто трохи розібратися в цій технології сніжинок.
   І в цьому допомогли розібратися дітям-учням 8-Б класу Овруцької гімназії класний керівник Матущак С.Г. та працівники районної бібліотеки для дітей.
   Аркуш паперу у формі квадрата, ножиці і олівець стали головними у процесі роботи.
   Діти чудово впоралися з різними процесами роботи.
   Чарівні паперові сніжинки зявилися у кожного з них. Усі вони різні. Неможливо було знайти однакові сніжинки.
   Сніжинки, які падають з неба в зимову пору року і сніжинки, які вирізали діти – оригінальні, з паперовими сніжинками діти справились дуже швидко.
   З сніжинками можна зробити все, що завгодно: повісити на ялинку, наклеїти на вікно, використати для гірлянди чи у якості серветок на святковому столі.
Сніжинки допомогли дітям створити святковий настрій, адже вони символізують свято і відпочинок на Новий рік та зиму.
   Майстер-клас закінчився та діти ще довго залишались в бібліотеці, веселі, з святковим настроєм і сніжинками, які вони змайстрували.

3 коментарі:

  1. Іграшки, які виготовлені власноруч, кращі, ніж ті які продаються у крамниці. Молодці колеги.

    ВідповістиВидалити
  2. Чудовий майстер-клас!!! Особисто я дуже люблю робити сніжинки і дійсно, ніколи не знайдеш двох однакових, а коли вони зроблені дітьми, - це взагалі просто чудо!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Щиро дякуємо за такі теплі слова!!!

    ВідповістиВидалити