четвер, 2 липня 2020 р.

Фоточелендж «Читаюча родина Овруччини»

...Хай вогнище наше горить, не згасає,
Домашнім теплом всі серця зігріває,
Уся мудрість книг об’єднає родину
У прагненні знань та читання донині...

 Освіта дитини починається з навчання читати і писати. І відбувається це здебільшого в родинному колі. У сім’ї прищеплюються і любов до книг, і отримання задоволення від процесу читання, і звичка бути постійно з книгою й неможливість існування без неї.
Дитина вчиться спочатку слухати книгу, потім перегортати сторінки, роздивлятися ілюстрації, запам’ятовувати слова, які бачить або чує. Читання дає їй і багато чого іншого: можливість посміятися та поплакати разом, навчитися не розгублюватися в життєвих різноманітних ситуаціях – а це саме те, що кожна дитина повинна вміти.
Шановні батьки, тільки спільними зусиллями ми зможемо відродити гарну традицію сімейного читання, тільки ви станете запорукою успішності ваших дітей, якщо надасте їм можливість долучитися до світових книжкових скарбів, що зберігає бібліотека. Читайте! Читайте разом зі своїми дітьми! Адже разом прочитана книга — це ваше спільне нове емоційне „поле”, яке не тільки дає простір новим темам для спілкування, а й зачіпає глибинні струни серця і душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар