понеділок, 15 травня 2017 р.

Наші герої не вмирають ніколи


Нехай пам'ятають про наших героїв,
що за волю поклали безцінне життя,
що творили історію, наше минуле,
у яке вже нема вороття.
    Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.
   День Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну, починаючи від лицарів Княжої доби, Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН до героїв сучасності: активістів Небесної Сотні, воїнів АТО.
   В рамках відзначення Дня Героїв у нашій бібліотеці проведено годину - реквієм "Наші герої не вмирають ніколи!" разом з учнями 6 - А класу ЗОШ №1, класний керівник Татаринова К. І. та завідуючою бібліотеки Левківською О. І.  

   Користувачі прослухали історичну довідку про історію походження свята - бібліотекар Базильчук Т. В. Захід супроводжувався мультимедійною презентацією "Нескорені...Славою овіяні" - бібліограф Хилевич Н. В.та переглядом відео "Загиблим в Україні присвячується", "В той день, коли закінчиться війна" та інші.




   










На закінчення хвилиною мовчання присутні вшанували невмирущу память всіх
загиблих героїв.

   У бібліотеці оформлена книжкова виставка "23 травня - День героїв України"
   

Немає коментарів:

Дописати коментар