четвер, 23 березня 2017 р.

«Живильні краплини рідного краю»


 Саме під такою назвою в  бібліотеці для дітей  пройшла творча зустріч з чудовою жінкою, поетесою-землячкою Невмержицькою Ольгою Кузьмівною з села Лучанки,за професією вчитель,за покликом душі поет.

Писати вірші-то нелегка справа,
Це є Всевишнього великий дар:
В поета завжди думка величава.
 А по духовності-він щедрий хлібодар.

Поціновувачі поетичного слова зібралися у святково прибраному читальному залі бібліотеки, щоб доторкнутися серцем і душею до творчості поетеси.

Працівники районної бібліотеки Базильчук Т.В. та Хилевич Н.В. ознайомили присутніх із творчим шляхом Ольги Кузьмівни., а сама поетеса декламувала вірші, які бентежили душу слухачів, наповнювали серця добром, любов’ю до людей, батьків, праці та навколишнього світу.

























Поетичні рядки звучали у виконанні бібліотекарів.

Поезія Ольги  Кузьмівни справді сповнена життєстверджуючою енергією, любов’ю до людини, української землі, природи. Поетеса має хист помічати в буденних речах поезію, а в звичайних людях, які живуть поруч із нами, - світле, добре. На всі події в житті, які торкають душу поетеси - у неї заходяться віршовані рядки: це війна, горе, радість, тяжка праця людей та їх мрії, – все це є в поезії Ольги Кузьмівни.
















Із захопленням присутні слухали поезію Ольги Кузьмівни.. В залі від тих рядків ставало тепліше. Свої думки про почуте висловлювали:  вчителька  Мікулінська О.Б. - колишня учениця поетеси,директор бібліотеки Невмержицька М.В. , діти та онуки.



























Гості  дарували квіти, звучали побажання і зворушливі слова вдячності. А сама поетеса щиро дякувала працівникам бібліотеки за організацію свята, а глядачам - за щирі побажання та теплий прийом.


Особливої атмосфери святу додали музичні вітання у виконанні Левківської Вікторії та мультимедійна презентація  «Поезія моєї душі».



Зустріч була теплою, надзвичайно зворушливою та залишила багато приємних вражень.




Немає коментарів:

Дописати коментар