середу, 29 березня 2017 р.

Той, хто дарує радість дітям

                         

        Казки та вірші К. Чуковського завжди дарували, дарують і даруватимуть радість. Вони веселі й мудрі, їх краще читати гуртом, а найкраще — в родинному колі.
Вже не одне покоління виросло на казках К. Чуковського. Достатньо лише розпочати читати вголос якусь із цих казок, як усі відкладуть свої справи і підсядуть ближче та заслухаються  і дорослі і діти— адже в цю мить вони пригадають своє дитинство.
Так, з нагоди 135-ти річчя від дня народження К. Чуковського в нашій бібліотеці відбулася літературна мандрівка "Той, хто дарує радість дітям". Під час заходу був проведений  перегляд літератури " Казки дідуся Корнія".


 Федоренко С. Ю. познайомила дітей з творчою біографією письменника, допомогла дітям згадати улюблені казки дідуся Корнія . Учасники заходу прийняли активну участь в ігротеці "Назви казку", "Продовж рядок із казки", "Відгадай з якої казки предмет?". Учні проявили себе справжніми знавцями казок Чуковського. Діти отримали цікаві відомості про ювіляра, а на завершення подивились мультфільм "Тараканище."









Немає коментарів:

Дописати коментар