вівторок, 22 червня 2021 р.

З днем тата

 #День_тата

Святкування Дня тата вцілому відбувається двічі на рік – в третю неділю червня та в третю неділю вересня. В Украині офіційне вшанування тат відбувається саме в перший місяць літа. В 2021 році цей день припадає на 20 червня.
Татусі бувають різні — дотепні, чутливі, заклопотані, героїчні, але завжди – дуже-дуже важливі як для діток, так і для звіряток.
Овруцька дитяча бібліотека пропонує вашій увазі історію про ніжні і зворушливі стосунки татуся і дитинки – книга Генадія Меламеда «Найкращий татусь». У ній розповідається про милу сім'ю єнотів. Одного разу єнот-татко вирішив піти зі своїм синочком на риболовлю. Усі з нетерпінням чекали цього дня, однак маленький єнотик несподівано захворів. Він дуже засмутився через те, що не зможе піти рибалити з татом, але татусь-єнот залишився вдома зі своїм малюком. І ось тут починається найцікавіше і найкумедніше - виявляється, риболовлю можна влаштувати і вдома, і для цього не потрібно навіть вставати з ліжка. Завітайте до бібліотеки і прочитайте цю чудову книжку.
І декілька цитат про татусів із книг відомих українських письменників.




Немає коментарів:

Дописати коментар