неділю, 13 червня 2021 р.

«Казкова країна мудрої книги» Пізнавальна гра-мандрівка

 11 червня до Овруцької дитячої бібліотеки завітали учні 2-Б та 2-А класів ОЗО «Овруцька гімназія ім. А.Малишка» разом із класними керівниками Кобилинською О.П., Сарнавською О.В. та асистентом вчителя Онищенко Н.І. на пізнавальну гру-мандрівку книжковим містом «Казкова країна мудрої книги».

Бібліотекар  познайомила дітей із відділами бібліотеки, цікавими та новими книжками, енциклопедіями та журналами,  розказала правила поводження з книгою, а також познайомила з книжковими виставками бібліотеки, де діти поринули у цікавий світ книг та журналів. Юні відвідувачі із захопленням брали участь в  літературній грі «Казковими стежинами», під час якої маленькі читайлики відгадували питання вікторин «З якої казки?» та «Відгадай літературного героя?». Після мандрівки багато дітей стали читачами бібліотеки та вибрали книжечки додому по програмі літніх читань.   

Працівники книгозбірні завжди раді таким зустрічам з майбутніми читачами та щиро вдячні  вчителям, які прививають дітям  любов до книги і бібліотеки.







Немає коментарів:

Дописати коментар