четвер, 23 листопада 2017 р.

"Шкідливі звички - знак біди"

Шкідливі звички, мовби тінь,
Все ходять за тобою,
І так чекають на ту мить, 
Щоб потягнути за собою.
   У кожного із нас є свої слабкості, які по різному відображаються на нашому способі життя, здоров'я. Деякі із них переходять у шкідливі звички : куріння, алкоголізм, наркоманія, токсикоманія та інші. Тому у школі і в бібліотеці є актуальною така тема, як профілактика шкідливих звичок у дітей.
   З цією метою працівники нашої бібліотеки завітали до учнів 7 - Б класу ЗОШ №3, класний керівник Басюк М. П. на годину - застереження "Шкідливі звички - знак біди", під час якого активно спілкувались про те, як не стати рабами шкідливих звичок. Девізом заходу стали слова : Я вмію думати, я вмію міркувати,
Все корисне для здоров'я буду обирати.


   
















   Діти з захопленням ознайомились з відеороликами : "За здоровий спосіб життя", "Вибір є", "Цінуй життя ", які презентувала бібліограф Хилевич Н. В.
   Учні взяли участь у тренінгу "Сила звичок" - заступник директора по виховній роботі Мельникова Н. Б.

   Під час бесіди "Шкідливі звички", Басюк М. П. познайомила школярів з тим, яку шкоду організму наносить куріння, алкоголізм та наркоманія.

   Юні користувачі прийшли до висновку, що здоровим бути модно, та створили плакат "Ми за здоровий спосіб життя", на якому кожен дав пораду про те, як не потрапити у полон шкідливих звичок.


  













   Бібліографічний огляд "Чи бути здоровим - вирішуєш ти" провела бібліотекар Базильчук Т. В.


  
У


У
   У










Немає коментарів:

Дописати коментар