вівторок, 11 липня 2017 р.

11 липня відзначається Всесвітній день шоколаду

     Це свято виникло в Франції в 1995 році. День шоколаду швидко набув популярності і був підтриманий у Німеччині, Італії, Швейцарії, в інших країнах.  День шоколаду святкують два рази на рік: 11 липня та 4 вересня. У цей день проводяться різноманітні заходи, присвячені цьому чудовому продукту. Не є байдужими до цього свята і в Україні.

Працівники нашої бібліотеки провели солодку зустріч – дегустацію «Щоб усе було до ладу, їжте більше шоколаду!».  На захід запросили самих активних читачів, на яких чекали приємні сюрпризи. Бібліотекар розповіла легенду про напій богів «так індіанці називали шоколад», провела міні-вікторини. Всі учасники зустрічі мали можливість прийняти участь у розважальній програмі і на закінчення відбувся міні-конкурс «Вгадай на смак». Всі учасники отримали шоколадні призи і з задоволення подивились фільм «Чарлі і шоколадна фабрика». 

         Літо триває. Ми запрошуємо всіх небайдужих до книги відвідати нашу бібліотеку. Тут можна зустріти не лише друзів – однодумців, цікавих співрозмовників, а й розважитись.  




































Немає коментарів:

Дописати коментар