понеділок, 27 липня 2015 р.

Інформаційний калейдоскоп «Гортаючи сторінки улюблених журналів»

Інформаційний калейдоскоп 

«Гортаючи сторінки улюблених журналів»

   У читальному залі Овруцької районної бібліотеки для дітей відбувся інформаційний калейдоскоп «Гортаючи сторінки улюблених журналів».
   Бібліограф ознайомила читачів із широким розмаїттям журналів різної тематики. У яскравому калейдоскопі періодичних видань були представлені журнали з рукоділля: «Жасмин», «Вяжем сами», «Настуня»; науково-популярні природничі журнали для дітей «Колосок» і «Паросток»; науково-популярні журнали: «Фізика для допитливих», «Хімія для допитливих», «Історія для допитливих», «Географія для допитливих», «Біологія для допитливих», «Я вивчаю українську», «Світ рибалки», «Наживка», «Юний технік України» та «Юний натураліст», навчально-пізнавальні журнали для дітей «Веселі уроки» та «Весела перерва» та розважальні журнали «Однокласник», «Юная леди», «Клякса» та інші.
   Маємо змогу побачити, з переліку, що тематика періодики надзвичайно різноманітна та охоплює різні галузі знань та вмінь і, крім того, є видання, котрі зможуть заповнити дозвілля розвагами та повернути гарний піднесений настрій нашим читачам. Отож, ми прагнемо здійснити будь-яку Вашу читацьку забаганку та задовольнити попит на сучасні періодичні видання. 
  Всі журнали, що наведені вище, найновіші надбання книгозбірні, що чекають на свого читача, тому, ласкаво просимо до читального залу бібліотеки.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар