понеділок, 9 лютого 2015 р.

Увага конкурс!!!



                                УВАГА!!!!
Всеукраїнський сімейний конкурс «Книга  
пам яті мого роду

    У 2015 році відзначається 70-річчя Перемоги у Великій вітчизняній війні. З цієї нагоди Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Національна бібліотека України для дітей під патронатом Міністерства культури України проводять  Всеукраїнський сімейний конкурс «Книга памяті мого роду».


Головною метою конкурсу є формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, виховання шанобливого ставлення до памяті про перемогу і ветеранів Великої вітчизняної війни, збереження та усвідомлення знань про історію свого роду, своїх предків, виховання на цій основі поваги до старших поколінь та їхнього вкладу у відстоювання незалежності України.

Конкурс проводиться з 1 січня до 14 жовтня 2015 року у три тури:

перший з 1 січня до 15 квітня на районному рівні,

другий з 15 січня до 9 травня на обласному рівні,

третійз 10 травня до 14 жовтня в місті Києві.


У конкурсі беруть участь діти з усіх областей України у 2-х вікових категоріях:

читачі-учні 6-11 років

читачі-учні 12-16 років.

Сам конкурс проводиться у двох номінаціях: сімейні книги памяті та відеокниги.

Книга памяті в паперовому вигляді має бути виконана на аркушах формату А4 за допомогою різних технік, з використанням будь-яких матеріалів.

Відеокнига виконується в форматі mp3, тривалістю не більше 5 хв. з використанням фотоматеріалів, спогадів.

Учасники конкурсу кожної номінації та вікової категорії разом з батьками готують книгу памяті свого роду, яка має бути за змістом і жанром за такими напрямами: родинні історії або розповіді про представників родини, які брали участь у Великій вітчизняній війні на фронті, в тилу, в партизанських загонах, в підпіллі, були вивезені до Німеччини

В Овруцькій районній бібліотеці для дітей підбивають підсумки та визначають переможці першого туру у кожній номінації та віковій категорії до 15 квітня 2015 року. Далі обласне журі підбиває підсумки та визначає переможців до 9 травня 2015 року. Потім головне журі (м. Київ) оцінює роботи в другому турі  до 30 вересня 2015 року та визначає переможців.

Немає коментарів:

Дописати коментар