понеділок, 27 березня 2023 р.

Творча зустріч з Віктором Васильчуком.

 

Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2023 стартує в усіх дитячих бібліотеках країни. Це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято письменників і видавців, бібліотекарів і читачів, веселих пригод і літературних відкриттів, зустрічей з цікавими людьми.
З нагоди відкриття тижня дитячого читання в Овруцька дитяча бібліотека відбулася незабутня зустріч з людиною з добрими очима, міцним характером та величезним багажем життєвих і професійних цінностей, нашим земляком - Віктором Борисовичем Васильчуком (Vasilchuk Victor).
Зустріч пройшла у дуже теплій та дружній атмосфері. Віктор Борисович поділився з нами від кого він черпає натхнення для написання своїх творів, розповів про своїх домашніх улюбленців і здивував дітей їх різноманітністю і кількістю. Адже в його квартирі мирно співіснують коти (19) і папуги, рибки і навіть 16 равликів.
Діти та дорослі отримали безмежне море позитивних емоцій і незабутні враження. Віктор Борисович подарував нам багато чудових цікавих казочок, які наші читяйлики зможуть прочитати найближчим часом, а також книги в дарунок отримали і найактивніші присутні.
Нам пощастило почути нещодавно написані казки. Діти уважно слухали і миттю зявлялося море різноманітних запитань. Творча зустріч пролетіла, як одна мить.
То ж щиро дякуємо Вам ,Вікторе Борисовичу,за море позитивних емоцій, за чудовий урок, за цікаві казки. Ми віддаємо шану вашій праці,зичимо миру, щастя, радості, цікавих творчих задумів і незгасимого вогню таланту. Нехай шанують вас читачі і рідні, а ми чекатимемо наступної зустрічі.































Немає коментарів:

Дописати коментар