середу, 7 квітня 2021 р.

Бути здоровим навчить книга

Бібліо-інформіна  «Бути здоровим навчить книга»

#Всесвітній_день_здоровя

#Український_інститут_книги

#Овруцька_дитяча_бібліотека

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров’я, який було започатковано на честь створення, а точніше, прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році.

І сьогодні ми хочемо познайомити вас з новими та сучасними книгами для дітей про тіло людини. Бо чим раніше ви дізнаєтесь, як в ньому все влаштовано, взаємопов’язано та що в ньому відбувається, тим краще зможете розуміти себе та піклуватися про своє здоров’я.







Люди, які правильно стежать за своїм тілом, відзначають поліпшення у багатьох сферах свого життя. Все просто – піднімається фізичний тонус, слідом за ним поліпшується настрій, самооцінка, внутрішня енергетика людини починає притягувати оточуючих…

Тож, друзі, досліджуйте фізичну структуру тіла, вчіться правильно піклуватися про своє здоров’я. Не забувайте також про правильне харчування, відмову від шкідливих звичок, здоровий сон, правильний режим, гігієнічні процедури та своєчасне звернення за медичною допомогою. Адже попереду у кожного з вас довге життя, сповнене пригод, праці й усмішок! І як не крути, а здоровим бути здорово.

Немає коментарів:

Дописати коментар