вівторок, 6 лютого 2018 р.

День безпечного Інтернету

       Бурхливий розвиток комп’ютерних технологій і широке поширення мережі Інтернет відкриває перед людьми великі можливості для спілкування і саморозвитку. Інтернет – це не тільки джерело можливуостей, але і джерело загроз.


        6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету . В цьому році він проходить під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» .  Наша бібліотека  другий рік поспіль долучається до проведення Дня Безпечного Інтернету, оскільки ця тема на сьогоднішній день є досить актуальною ,особливо серед  дітей.В бібліотеці на протязі  дня проведено  низку  цікавих заходів: інформаційна година «Нам в Інтернеті  все знайоме!Ми  в Інтернеті наче вдома», яка  включала розповідь про історію виникнення інтернету, познайомила з таким поняттям як безпечний інтернет , та загрозами Інтернету,  про інтернет залежність,та  знайомили користувачів з правилами поведінки в Інтернеті.

        Також  на протязі дня з користувачами Інтернет – центру  проводилися тести на знання правил поведінки в інтернеті та тест на інтернет-залежність.
          Інтернет – це прекрасне місце для спілкування , навчання і відпочинку. Але варто розумітип,що, як і наш реальний світ, всесвітня павутина може бути і вельми небезпечна.






Немає коментарів:

Дописати коментар