вівторок, 18 жовтня 2016 р.

"ЦЯ ЧАРІВНА КНИЖКОВА КРАЇНА"

     В Овруцькій районній бібліотеці для дітей на молодшому відділі провели пізнавально-оглядову екскурсію «Ця чарівна книжкова країна»  для учнів 3-4 класів Бондарівської ЗОШ та учнів 4-х класів Першотравневої ЗОШ.
Діти завітали до бібліотеки разом із своїми вчителями, а організували екскурсію шкільні бібліотекарі Бортун Л.В. та Шумейко Л.І.
     Директор бібліотеки Невмержицька М.В. ознайомила  дітей з історією дитячої бібліотеки. Бібліотекар відділу обслуговування 1-4 класів Федоренко В.В.  познайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, періодичними виданнями, провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками,  які оформлені в бібліотеці, та зробила огляд цікавих книг. Діти переглянули презентацію «Історія створення книги», де познайомились з історією створення книги та розвитком книгодрукування в Україні.
      Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча віртуальна вікторина «Сторінками улюблених казок» та мультподорож «Запрошує країна Мультляндія».
       В кінці екскурсії учні 4-х класів Першотравневої ЗОШ із своїм бібліотекарем Шумейко Л.І.   подарували книгу для дитячої бібліотеки.














      

Немає коментарів:

Дописати коментар