пʼятницю, 8 липня 2016 р.

"Журнали й газети читаю охоче, бо знати багато цікавого хочу"

     Літо у розпалі, але не зважаючи на канікули, юні Овручани не забувають про книги та бібліотеку. А бібліотекарі, щоб ближче познайомитися зі своїми потенційними читачами та стати справжніми друзями, проводять свої заходи навіть поза межами бібліотеки. 
     Сьогодні працівники бібліотеки Хилевич Н.В. та Федоренко С.Ю. провели у місцевому парку з юними читачами журнальний пікнік "Журнали й газети читаю охоче, бо знати багато цікавого хочу". 
     Бібліограф Хилевич Н.В. познайомила читайликі з журналами,які отримує бібліотека, особливу увагу звернула на пізнавально - розважальний журнал для дітей - "Професор Крейд", який бібліотека отримує починаючи з цього року, у якому разом з іншими героями дитячого журналу - лаборанто Мензуркою, котом Смиком та мишею Шилою, Професор Крейд знайомить юних читачів із тваринним та рослинним світом, географією, історією, фізичними явищами, улаштуванням космосу, народо - та українознавством тощо. 



    Перегляд журналів поєднали з цікавими іграми, вікторинами, загадками, після чого визначили найактивніших учасників і нагородили їх невеличкими призами , а всіх учасників пригостили цукерками. 
   Діти були в захваті, та з великим задоволенням взяли журнали для прочитання додому.

Немає коментарів:

Дописати коментар