четвер, 17 грудня 2015 р.

"З НЕБЕС НА ЗЕМЛЮ В ЧАС НІЧНИЙ ПРИХОДИТЬ МИКОЛАЙ СВЯТИЙ"

   Святий Миколай користується особливою любовю  нашого народу
і є найулюбленішим святом дітлахів.
          У грудні напередодні Дня Святого Миколая в Овруцькій районній бібліотеці для дітей відбулося родинне  народознавче  свято «З небес на землю в час нічний приходить Миколай Святий», яке підготували працівники бібліотеки разом з учнями 3-Б класу Овруцької гімназії та їх класним керівником Петрук В.В., вчителем музики Шубаном М.М.
Також брали участь у святі  учениці 4-А класу Хомич Євгенія (Овруцької гімназії),   Пасюк Ілона (ЗОШ № 4), та вихованці танцювального колективу «Полісяночка»  при РБК (керівник Юркова А.П.).
             Ведучі свята бібліотекар молодшого відділу Федоренко В.В. та вчителька 3-Б класу Овруцької гімназії Петрук В.В. розповіли дітям про Святого Миколая.
            День Святого Миколая є святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Дитячі оченята загорілися вогниками радості й надії коли до дітей завітав Святий Миколай (учень 10-А класу Овруцької гімназії), певне, кожен мав, яке бажання загадати святому, і вірив у його здійснення.
           Виступаючи діти подарували усім святковий настрій.
У виконанні дітей лунали вірші, пісні про Святого Миколая , Україну та про зиму. Всіх присутніх на святі діти порадували своїми танцями та інсценізацією.
          Найменші гості нашого свята розказували вірші про Святого Миколая,
серед них були і переселенці.
           Більше дізнатись про Святого Миколая допомогла дітям  книжкова виставка «Святий Миколай Україною мандрує, добро і радість всім дарує»
           На святі були присутні батьки, діти з багатодітних сімей, діти переселенці.
Директор бібліотеки Невмержицька М.В. привітала всіх присутніх зі святом.

           Святий Миколай пригостив всіх дітей солодощами, а дітям переселенцям вручив солодкі подарунки за сприянням  п/п  Гусаревич В.В.





























Немає коментарів:

Дописати коментар