понеділок, 5 жовтня 2015 р.

"Кожен повинен знати як з книгою працювати"



05.10.2015 року в Овруцькій районній бібліотеці для дітей відбулося бібліотечно-бібліографічне заняття "Кожен повинен знати як з книгою працювати".
Книгозбірню відвідали учні 3-В класу ЗОШ I-III ступенів   № 1 разом зі своїм класним керівником – Залізко Оксаною Сергіївною.
Бібліограф провела для дітей заняття на відділі обслуговування дошкільнят та учнів 1-4 класів, зокрема, розповіла дітям про те, як правильно користуватися книгою, яким чином можна знайти ту чи іншу книгу в бібліотеці, особливості розміщення книжок за галузями знань, графік роботи бібліотеки, терміни на які видаються книги, послуги інтернет-центру, що діє при бібліотеці, та детально проінформувала про акцію, що нині проходить у книгозбірні, «Збирай кришки на протези для воїнів».
 Після надання такої вичерпної інформації про відділ, на якому обслуговуються школярі, було також проведено і огляд кращих новинок української та світової літератури «Новинки книжкового ринку». Бібліограф ознайомила дітей із книгами передових українських видавництв. Також на огляді було представлено різноманітні збірки: казок, загадок, оповідань, віршів, прислів’їв та приказок. Діти уважно слухали, активно відгадували загадки та ставили запитання до бібліографа на різноманітні теми, що їх зацікавили в ході заняття та огляду літератури, а під кінець заходу обрали книжки, що прийшлися їм до смаку та записали до своїх формулярів, щоб мати можливість почитати вдома.
Загалом, учні чудово провели час, дізналися багато нового про книгозбірню. користування книгами та нові книжки, що зявилися у бібліотеці.


Немає коментарів:

Дописати коментар