вівторок, 24 березня 2015 р.

НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ 2015 РОКУ

24 березня кращі читачі Овруцької районної бібліотеки для дітей Євдокименко Катерина, Гуз Юлія - переможці 2 - районного етапу Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України 2015", 


приймали участь у 3 обласному етапі конкурсу. Цьогоріч на конкурс в обласну бібліотеку для дітей прибуло 25 читачів з районів Житомирщини.
  
   Головна мета конкурсу - заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури. Для участі в цьому конкурсі потрібно було заздалегідь підготувати свою візитку "Чому я найкращий читач..." та представити в усній формі улюблені книги зі своєї "Золотої книжкової полиці", а також добре знати творчість українського дитячого письменника В.Нестайка.
   Всі учасники конкурсу емоційно презентували свої "золоті книжкові полиці", відповідали на запитання літературних вікторин. Висока ерудиція, начитаність та вміння швидко відповідати на питання літературного квесту, допомогли нашим юним читачкам вибороти призові місця. За результатами усіх конкурсних завдань визначені переможці серед учнів 6-8 класів. Серед 7 та 8 класів 2 призове місце зайняли Євдокименко Катерина ЗОШ №1 7-Б та Гуз Юлія ЗОШ №1 8-А.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар