пʼятницю, 9 січня 2015 р.

"НОВОРІЧНИЙ ДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ"

Українське народне прислів'я говорить: Не місце прикрашає людину, а людина місце. Краще, мабуть, і не скажеш про нашого славного земляка Сергія Анатолійовича Ковердуна. 
Депутата районної ради, генеральний директор ТОВ "САНВУД", кавалер багатьох орденів вітчизняного і міжнародного рівнів. І  просто чудова людина, віддана своїй роботі, рідній Україні.



  Хочемо розповісти про ще одну з багато чисельних чеснот Сергія Анатолійовича його благодійність. 
   Зміст слова "благодійність" зрозумілий, напевно,кожній людині. Творити добро - значить надавати безоплатну допомогу тим, хто її потребує. А особливо, якщо вона призначена дітям. Бо діти - наше майбутнє. І дуже приємно, що розуміючи це депутат районної ради С.А Ковердун, ніби чарівний Дід Мороз, напередодні новорічних свят здійснив давню нашу мрію - подарував бібліотеці мультимедійну дошку. Роблячи цей подарунок, а він не з дешевих, Сергій Анатолійович цим самим ще раз засвідчує, що дбає про майбутнє нашої неньки - України. Колектив районної бібліотеки для дітей і юні користувачі  щиро дякують йому за такий щедрий дарунок. 


Вітаємо Сергія Анатолійовича з Новим Роком та Різдвом Христовим, зичимо всіляких гараздів в особистому житті, міцного здоров'я, добра і радості, нових ідей та невичерпної енергії для втілення їх в життя.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар