вівторок, 30 грудня 2014 р.

"З ПЕРЕДЗВОНОМ НА ПОРІГ, ЗНОВ СТУПАЄ НОВИЙ РІК"

 Рік Новий йде новим кроком,
 Вас вітаємо з Новим роком.
 Бажаємо здоров'я, добра і надії.
 Хай в Новому році збудуться мрії

   Новий рік найчарівніше і найбільш очікуване свято і звичайно, кожен мріє на свято опинитися у казці.

    Наша районна бібліотека для дітей запросила своїх читачів, та дітей, які пересилилися з тимчасового окупованих територій  на святкове новорічне ігрове шоу "З передзвоном на поріг, знов ступає Новий Рік".


   Під час якого навіть дорослі відчули себе героями казок.
Новорічні свята, які додали святкового настрою присутнім, розпочались за участю аматорів районного будинку культури. Це мабуть найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти і дорослі.


 У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків.


   І ось Дід Мороз завітав до нашої книгозбірні з Снігуронькою, Бабою - Ягою, Карлсоном та Сніжинками, щоб всі відчули радість Нового Року.

             Щирі я приніс вітання,
             Новорічні побажання
             Від героїв сторінок
             Найцікавіших казок.

   Найголовніше він приніс в бібліотеку атмосферу найтеплішого свята. На вулиці холод, а в бібліотеці чудова ялинка, дитячий сміх і живе людське тепло та спілкування.
   

Всі юні учасники свята були в карнавальних костюмах. Дід Мороз з казковими героями розважали дітей іграми, конкурсами,вікторинами. Піднімали гарний настрій, розвеселяли гостей. Діти розказували вірші, співали пісень, танцювали Діду Морозу. 

Всі отримали подарунки від Діда Мороза.





      Присутніх із наступаючим Новим роком привітала директор дитячої бібліотеки Невмержицька М.В, бажала усім добра, радості, удачі терпіння "Спокій, мир і процвітання - це те що потрібно кожному з нас і нашій країні. І нехай наступний рік справдить наші сподівання" - зазначила Марія Василівна.


А дітям які пересилися з тимчасово окупованих теріторій подарувала книжечки і побажала бути активними читачами нашої бібліотеки.



Неначе в казці
Добрим дивом
Хай Новий рік у дім ввійде.

Від щирого серця рідну Україну і весь світ вітаємо з Новим 2015 роком! Зичимо злагоди, теплого родинного затишку, чарівних посмішок, дитячого сміху, здійснення заповітних бажань!

Щоб у мирі нам жилося
Все задумане збулося!  

Немає коментарів:

Дописати коментар