четвер, 18 грудня 2014 р.

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ



День Святого Миколая – одне з найсвятіших і найрадісніших свят усього християнського люду. Святого Миколая люди люблять, бо він захисник усіх бідних і знедолених. Ми звертаємось до нього зі своїми проблемами, проханнями, бо знаємо, що він може подати нам руку допомоги. Найбільше люблять і шанують його діти.
   З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.
Такими словами в четвер 18 грудня в дитячій районній бібліотеці для учнів  4-х класів ГПД  ЗОШ №3, та учнів 3-4 класів ГПД  ЗОШ №1 розпочалося свято «Святий Миколай - чародій, святитель, діточок покровитель». На святі діти дізналися про Святого Миколая, про його добрі справи. На свято до дітей завітав Святий Миколай. Діти показали йому свої таланти: розказували вірші, співали пісні, а діти з дитячої студії при районному будинку культури показали чудову казку - виставу «Хлопчик – зірка» Оскара Вайлда. В кінці свята Святий Миколай пригостив всіх дітей солодощами. В бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Із неба в український край іде зимовий Миколай», де діти після свята ознайомилися з книгами і взяли додому, щоб більше дізнатися про Святого Миколая.








Немає коментарів:

Дописати коментар