пʼятницю, 27 червня 2014 р.

УКРАЇНА - МІЦНА ЄДИНА ДЕРЖАВА

Україно, в паростках надій, 
 із широкою, як степ душею.
В думі сивій, волій молодій - 
переймаюсь долею твоєю.

В  рамках  заходів,  спрямованих  на виховання патріотичних почуттів до своєї країни, символів України; поглиблення знань учнів про свою державу, історію українського народу; виховання громадянина України; вміння аналізувати факти, а також популяризацію літератури по даній тематиці, яка знаходиться у фонді бібліотеки,  в  районній  дитячій  бібліотеці    на  абонементі  5 – 9  класів.
Представлена  книжкова виставка "Україна - міцна єдина держава" з нагоди святкування 28-річниці прийняття Конституції України, де читачам була запропонована правознавчо, історико - довідкова література.

   Для ознайомлення юних читачів з основним законом нашої держави в нашій бібліотеці проведено годину спілкування "Ти одна і неподільна, Україна моя вільна!" 

   Під час якої діти ознайомились з основними статтями Конституції, державними символами України, із своїми правами.   
 


2 коментарі:

  1. Дорогі колеги! Приймайте блогерську нагороду - Libster Blog Award. Ця нагорода, яка дається блогером іншому блогеру за проведену роботу в блозі.Подробиці на блозі http://misto-onlain.blogspot.com/.Вітаю!

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогие коллеги!
    Принимайте блогерскую награду – Liebster Blog Award.
    Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в нашем блоге: http://biblioovruch.blogspot.com
    Поздравляем с наградой!
    Успехов и признания от Ваших маленьких читателей!

    ВідповістиВидалити