вівторок, 8 квітня 2014 р.

Це знають дорослі і діти - книжкова країна найкраща у світі













"Книга – це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе"
                                                                                                В.О. Сухомлинський


 








В Міжнародний день дитячої книги, який відзначається 2 квітня, до нашої бібліотеки завітали учні з різних шкіл міста. Їх привітала Королева Книг та познайомила із жителями свого королівства, в якому живуть різні книги і казкові герої. Помахом своєї чарівної палички, казкова фея оживила улюблених героїв і вони повели присутніх за собою у свій чарівний світ. Разом із Лисичкою, Котигорошком та Івасиком-телесиком діти потрапили до царства Українських народних казок.
Знайко та Незнайко запросили із собою до міста маленьких чоловічків з маленькими будиночками та квітковими вулицями. Дюймовочка, Царівна Ельфів, Спляча Красуня, Червона шапочка та Кіт у чоботях розкрили таємниці і свого захоплюючого, дивовижного світу. 
Проте Фея на цьому не зупинилася, їй хотілося щоб читачі познайомилися з іншими казковими героями та захотіли прочитати їхні казки. Вона знову махнула чарівною паличкою і до гостей, зі сторінок «Золотого ключика» О.Толстого, прийшли Буратіно зі своєю подругою Мальвіною і розказали свої цікаві історії. Та перед тим, як повертатися на сторінки своїх книжок, наші улюблені герої здивували всіх дуже енергійним сучасним танцем, який вони підготували для глядачів.

   Окрім казкових героїв, діти також познайомилися з історією виникнення книжки, яку учні 4-А класу ЗОШ №3, втілили у виставу «День народження книжки».













   В кінці свята відбулося нагородження кращих читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар