вівторок, 20 листопада 2012 р.




Кращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими.
                                       Оскар Уайльд




Вітаємо всіх дітей та їх батьків з Міжнародним днем дитини. Бажаємо Вам, дорогі діти, міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.


   Свято Всесвітнього дня дитини з'явилося в 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благополучних умов для їх життя.
   Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослу опіку й увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку. Ми люди і зовсім нелюдяно відмовляти нашим дітям у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у нашому непростому світі.
   У нашій бібліотеці створені всі умови, де діти можуть навчатися, пізнавати навколишній світ, знаходити потрібну інформацію, а також цікаво проводити свій вільний час. Допомогу тут знаходять і соціально незахищені діти району та міста: діти з обмеженими фізичними можливостями, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти сироти, та діти позбавлені батьківського піклування, діти з обмеженими можливостями.






2 коментарі:

  1. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Заходи у вас проходять весело, так і має бути, тому що, якщо б кожний з нас, дорослих, буде опікуватися дітьми, тоді їх серця будуть зігріті теплом.

    ВідповістиВидалити