понеділок, 1 липня 2024 р.

Книжковий черв'як

 #Книжковий_Червяк

Завдяки Культурному інституту Німеччини Goethe-Institut Ukraine в Овруцька дитяча бібліотека з’явилася «Валізка з книжками», де був неймовірний житель - Книжковий Черв’як. Він став добрим другом для #Тітоньки_Сови_та_Дядечка_Борсука. Разом ця компанія не лише перечитує книги у бібліотеці, а й презентує їх до прочитання юним читачам.
Сьогодні #Книжковий_Червяк рекомендує до прочитання книгу про фінансову грамотність «Пес на ім’я Мані, або Абетка грошей» Бодо Шефер.
Якщо ви не знаєте, як навчити свого малюка культурі поводження з грошима? Не страшно. Ця книга обов'язково навчить вашу дитину ставитися до грошей шанобливо. Історія, викладена в ній, написана відомим фінансовим консультантом Бодо Шефером. Дівчина Кіра рятує собаку на ім'я Мані. І в результаті дізнається від нього кілька дуже важливих правил, завдяки яким гроші в її житті будуть завжди. У результаті Кіра настільки опанувала фінансові премудрості, що незабаром сама взялася допомагати людям правильно розпоряджатися грошима. Подаруйте цю книжку українською мовою своєму малюкові і незабаром ви помітите, наскільки ощадливою стала ваша дитина.
P.S. Продовження цієї книги "Кіра й таємниця Бублика" (дітям про бізнес) також є в нашій бібліотеці.



Немає коментарів:

Дописати коментар