пʼятниця, 8 березня 2024 р.

Якщо говорити між нами, то все починається з мами

 #Якщо_говорити_між_нами_то_все_починається_з_мами

У березні, коли розквітають перші квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітерець приносить до нас свято найрідніших, наймиліших для нас людей - наших мам, сестричок та бабусь.
Наше життя починається з мами - найріднішої, найближчої для кожного людини. Кожне її слово, мудрі поради і добрі справи - це книга життя, з якої кожен вирушає в дорогу. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце - в ньому ніколи не згасає любов, доброта і ніжність.
Напередодні Міжнародного дня жінок до Овруцька дитяча бібліотека завітали учні 1-А класу Овруцького ліцею № 3 (класний керівник Мінич С. М.) на святкову годину "Якщо говорити між нами, то все починається з мами". В бібліотеці панувала святкова, радісна та щира атмосфера. Ми з дітками обговорили тему цього свята, послухали віршики, присвячені мамам, переглянули мультфільм по мотивам казки І. Малковича "Велике місто, маленький зайчик, або Мед для мами", послухали оповідання В. Сухомлинського "Найласкавіші руки". На завершення свята дітки зробити власноруч подарунки для своїх мамусь, зробивши кожну роботу унікальною за допомогою кольорлівців.












Немає коментарів:

Дописати коментар