вівторок, 21 листопада 2023 р.

День Гідності та Свободи!

 #Заряджені_гідністю_та_жагою_до_свободи

🇺🇦Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи! 👊🇺🇦
Свято, що нагадує нам про дві переломні віхи історії боротьби українського народу за незалежність і право вибору. Це Помаранчева революція і Революція Гідності. Для українців гідність і свобода – не просто слова. Це те, що у наших серцях! 💙💛 Про що ми згадали під час зустрічі з учнями 8-А класу Овруцького ліцею √3 (вчитель Дідух Г.І.)
Революція Гідності стала переломним етапом в історії нашої країни.
Впродовж віків український народ виборює свою волю, принципи та традиції. Сьогодні ми пишемо нову сторінку української історії – вільного народу, який є господарем на свої землі, адже вся Україна стала полем битви за людську гідність, свободу і незалежність.
Низький уклін усім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!
Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб!
Війна змусила нас переосмислити наше минуле й глибше відчути та усвідомити важливість наших цінностей. Ми довели, що гідність і свобода мають для нас сакральне значення. Вони додають нам сили, вони є дороговказом у наше майбутнє. Вітаємо з Днем нашої Гідності та Свободи!





Немає коментарів:

Дописати коментар