пʼятницю, 16 вересня 2022 р.

З Днем народження Google

 #З_Днем_народженна_Google

Сьогодні Google – це компанія вартістю 50 млрд доларів з більш ніж 45 тис. працівників у більш ніж 40 країнах. У багатьох виникає питання: як працю Google, та що робить дану компанію такою продуктивною та особливою???
Відповідь на ці питання ви знайдете у книзі «Як працює Google» Ерік Шмідт, Джонатан Розенберг.Ця книга про становлення великого бізнесу ХХІ століття.
У ній докладно описується розвиток технологічного стартапу, проте автори повсякчас наголошують, що на хвилі змін зараз знаходиться будь-яка галузь діяльності, а отже ризикованою справою може бути і щось інше.
Окрім економічного прогнозу і розповіді про становлення Google, дуже багато місця в книзі присвячено саме найму співробітників (креативних керівників і взагалі працівників, які мають відповідати критерію «гуглярства»), їх інтерв’юванню, впровадженню корпоративної культури.
Загалом, книгу варто читати не тільки тим, хто хоче дійсно побудувати великий бізнес у ХХІ столітті, а й тим, хто цікавиться структурою, схемою та історією створення платформ сьогодення, тим, кому цікаві найсміливіші прогнози щодо майбутнього і тим, хто хоче зрозуміти, чому певні минулі прогнози справдились, а інші - ні.
А ви читали книгу «Як працює Google» авторів Ерік Шмідт, Джонатан Розенберг???
Якщо ні, то вона чекає на вас у Овруцька дитяча бібліотека

Немає коментарів:

Дописати коментар