понеділок, 4 жовтня 2021 р.

Бібліотека наша рідна!

#Нам_75_років

#Овруцька_дитяча_бібліотека

Бібліотека наша рідна!
Їй виповнилось сімдесят п'ять!
Свій ювілей зустріла гідно,
І буде 100 літ відзначать...
Кінець вересня порадував усіх останніми сонячними теплими днями, яскравими осінніми барвами і довгоочікуваним професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек. Цього року святкування вийшло подвійним - ми відзначали ще й 75-річчя Овруцької дитячої бібліотеки.
На свято завітало багато гостей, безліч добрих слів почули бібліотекарі у цей день, та найбільш хвилюючими, були слова вдячності від наших маленьких читайликів.
Ми щиро вдячні за вітання, подарунки, увагу до бібліотеки представникам міської влади - міському голові Івану Коруду, начальнику відділу з гуманітарних питань Василю Ткачуку, читачам, колегам, друзям бібліотеки та всім, хто привітав бібліотеку онлайн.
І нехай свято завершилося та залишаться спогади про нього, які додадуть сил, оптимізму, бажання працівникам бібліотек і надалі реалізовувати всі можливості, енергію та професіоналізм, мудрість книг і щедрість серця на користь своїм юним читачам. Кожен з Вас, залишив у стінах бібліотеки іскорки свого серця. Поки ми разом, поки Ви поруч з нами, наші читачі, буде жити бібліотека, адже всі ми – велика бібліотечна сім’я!
Дякуємо вам усім щиро! Бажаємо міцного здоров’я, добробуту і злагоди у ваших родинах.

Немає коментарів:

Дописати коментар