вівторок, 2 березня 2021 р.

Міжнародний день котів

 #_Український_інститут_книги_

#_Новинки_

#Овруцька_дитяча_бібліотека _

Я цікаву мову знаю. - А яку? – спитаєш ти.

Ту, що нею розмовляють

В цілім світі всі коти.

Не японська, не іспанська,

Мова дуже ця проста.

Дуже гарна мурмурнявська

Мова нашого кота...

Котики… Наші пухнасті улюбленці. Сьогодні Міжнародний день котів. Всі люблять котиків, а їх багато небуває. Гайда до нас в бібліотеку! Знайомитись з новинками разом з нашими котиками. Запевняємо, ви тут знайдете собі книжечку до вподоби, а ми з котиками допоможемо Вам у цьому.

Завдяки Українському інституту книги до нашої бібліотеки надійшли чудові книжечки про неймовірні пригоди котиків та кицьок українських та зарубіжних авторів.

Вдовиченко Галина «Котохатка» - книжечка, в сюжеті якої шестеро маленьких кошенят, опинившись на вулиці, зуміли згуртуватись та збудувати собі котохатку своїми лапками, прикрасивши її до свята.

Деніелс Люсі «Історії порятунку. Котик – безхатько», в якій головна героїня Амелія має знайти маму новонароджених кошенят, щоб здійснити свою найзаповітнішу мрію- допомагати лікарям рятувати тварин.


Керр Джудіт «Забудькувата киця Мона», де киця рятує дім від злодія і отримує медаль за сміливість.

А мандрувати ви любите? Якщо ви допитливі та ерудовані як герої книжки "Киці мандрівниці" Манів Галини Муля та Манюня веселі і щирі, то зможете побувати в Великій Британії, Греції, Туреччині, Марокко, Єгипті, Кенії, Іспанії, Румунії та дізнатися багато цікавого та нового! Ми чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар