четвер, 21 січня 2021 р.

"Вона - наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна" - історичний онл...

Це лунає вічно

В серці молодім

В 22 січня …

Давній волі дзвін!

Щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року, в Україні відзначається величне національне свято – День Соборності України. Цей день має глибокий символічний зміст: одвічної мрії українців на вільне життя в самостійній соборній незалежній державі. 

Соборність України — це єдність усіх українців навколо головних ідей нашого майбутнього. Це неподільність наших земель: від Києва до Севастополя, від Донецька до Львова. Російська окупація недовговічна. Водночас ці страшні події переконали: нас не зламати, ми сильні і здатні рухатися вперед.

Овруцька дитяча бібліотека пропонує переглянути історичний онлайн-екскурс «Вона – наш витвір, наша мрія, соборна, вільна  Україна» та перевірити свої знання, пройшовши питання вікторини «Є з усіх одна країна, найрідніша нам усім» за посиланням https://www.fyrebox.com/play/viktorina-do-dnya-soborno_BxE7J2G5d?fbclid=IwAR0Z7mJG8iXrUyy7n2-nY94ZSHQCV1BYio4ikQJH7fAbYqikyVYN96YmUck

Бажаємо миру в кожну домівку, єдності, злагоди та процвітання нашій Україні.


Немає коментарів:

Дописати коментар