вівторок, 9 липня 2019 р.

«ЄС на книжковій полиці»

   Овруцька дитяча бібліотека у  червні місяці отримала від Представництва Європейського Союзу в Україні матеріали для оформлення Куточка «ЄС на книжковій полиці».
   Наша книгозбірня вже облаштувала такий інформаційний куточок. Робота здійснюватиметься в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні ".

   Мета проекту – надати працівникам бібліотек ресурси для поширення інформації про Європейський Союз, європейську інтеграцію України, підтримати активності книгозбірень з популяризації літератури про ЄС. Серед отриманих матеріалів – методичні посібники для бібліотекарів, інформаційні видання та книжки-ігри, які стануть у нагоді в роботі з дитячою аудиторією.
  9 липня у бібліотеці розпочався цикл заходів "Відкрий Європу для себе" : історично - літературною вікториною "Відкрий Європу для себе" та мультимедійною експрес - мандрівкою "Парад країн Європи".

   Ознайомитись з літературою даної тематики може кожен наш відвідувач , завітавши до відділу обслуговування 5 - 9 класів, де розміщений "куточок Європейського Союзу".







Немає коментарів:

Дописати коментар