четвер, 15 листопада 2018 р.

«Що таке булінг і як з ним боротися»


Учні  7-Б класу ОЗО "ОВРУЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ №4" (класний керівник Орлова Н.А.) та учні 8-Б класу Овруцький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 3 (класний керівник Басюк М.П.) стали учасниками години-диспуту «Що таке булінг і як з ним боротися», що відбувся 15 листопада 2018 року в читальному залі Овруцької районної бібліотеки для дітей в рамках інформаційної компанії  #СтопБулінг загальнонаціонального правопросвітницького проекту « Я маю право!», з метою запобігання та попередження випадкам булінгу на Овруччині.
Могилевець Ольга Іванівна – начальник відділу Овруцького бюро правової допомоги Коростенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, познайомила дітей з поняттям «булінг», присутні переглянули відео-ролик та презентацію «Зупинимо булінг разом». Діти отримали буклети, кожен зробив для себе висновок, що булити - це некруто.

Коркушко Тетяна Григорівна – начальник відділу активної підтримки Овруцької районної філії Житомирського обласного центру зайнятості і провідний фахівець з профорієнтації Залізинська Аліна Миколаївна провели заняття «Обери собі професію», під час якого діти виготовили «ромашки», пелюстками яких стали назви нових професій на ринку праці.























Немає коментарів:

Дописати коментар