пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

"Людина великої душі"

 Мудра людина із щирим серцем. Так називають Василя Олександровича Сухомлинського, заслуженого учителя України, лауреата Державної премії імені Т. Г. Шевченка.    Саме творчість мислителя, вченого, педагога-практика Василя Олександровича Сухомлинського, знаного і шанованого в усьому світі - поза вимірами часу. Його творчість це і є той "вічний слід", яким ідуть і йтимуть вчителі та діти.   На честь 100-річчя Василя Олександровича Сухомлинського, з метою ознайомлення учнів з життєвим та творчим шляхом видатного вчителя та письменника в нашій бібліотеці був проведений літературний портрет "Людина великої душі" з учнями 6-Б класу "ОВРУЦЬКОГО ЗЗСО І-ІІІ СТУПЕНІВ №4" класний керівник Поліщук Т. О. 

 Працівники бібліотеки вдячні нашим педагогам за їх свідомість, що саме вони дають дітям виховання, красу, щастя, радість, життя пізнання добра. Бо це ви, даєте незабутні уроки справедливості добра. Хай проведений літературний портрет, приведе користувачів нашої бібліотеки до знань читання, а літературна книга завжди буде у них на столі.



    






 Захід супроводжувався мультимедійною презентацією "Серце віддаю дітям" та представлена книжкова виставка "Великий педагог, великий Добротворець".



Немає коментарів:

Дописати коментар