понеділок, 18 грудня 2017 р.

«Миколай на землю сходить і дива усюди творить»

       

        Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці,
        Нехай нас всіх оберігає й на добрі вчинки наставляє!
        Ще хай заступиться за тих, про кого геть ніхто не дбає!
        Та в кожен дім і в кожну хату принесе радощів багато!

     Зима принесла нам дивовижні, прекрасні свята. Найдужче ми любимо зиму саме за унікальну поезію її неповторних свят, за ту казкову стихію, 
в якій перебуваємо від свята Миколая до  Різдва.
    День Святого Миколая в Україні люди люблять і шанують, а  особливо з великим нетерпінням чекають на прихід 
Святого Миколая діти. 



Це найулюбленіше свято дітвори.  
    Напередодні свята до нашої бібліотеки завітали учні-читачі 3-А та 3-Б класів ГПД Овруцької ЗОШ № 3  І-Ш ст.  із вчителькою Гавриленко Л.М. та вихователькою   Сумнітельною С.С. на народознавчу годину 
«Миколай на землю сходить і дива усюди творить»,
яку підготували працівники відділу обслуговування 1-4 класів.
       Під час народознавчої години діти переглянули презентацію «Святий Миколай – чародій, святитель діточок покровитель»,  де ознайомилися з традиціями вшанування великого православного Святого Святителя Миколи, та почули багато цікавої інформації про його  життя та великі дива, які він творив.
     Під час перегляду книжкової виставки  «Із неба в український край, іде зимовий Миколай»   бібліотекар Федоренко В.В.  познайомила з легендами та переказами про Святого Миколая.
   В цій затишній, святковій атмосфері з уст маленьких читачів лунали вірші про Святого Миколая. Кожна дитина проявила свої творчі здібності і отримали величезне задоволення. Юні читачі із захопленням дивилися мультфільм про Святого Миколая.
В кінці заходу всіх дітей пригостили «миколайчиками».
    
    Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх!!!
     Хай кожне зимове свято приносить дітям радість, задоволення, пізнання нового. Бажаємо усім читачам та їх родинам веселих свят, щастя, миру і здоров’я!











Немає коментарів:

Дописати коментар