вівторок, 2 червня 2015 р.

ВЕСЕЛКОВИЙ СВІТ ДИТИНСТВА


              Безтурботність, радість, щирість, легкість, відкритість світові, насолодження кожною миттю кожного дня. Так, саме так, усі ці чудові емоції нагадують нам про наше мрійливе босоноге дитинство.


1 червня - Міжнародний день захисту дітей, свято ніжності, любові та непохитної віри у наших діточок – наше щасливе майбутнє.





Працівники дитячої книгозбірні, разом із активними читачами бібліотеки, та за участі хореографічного колективу «Полісяночка» Районного будинку культури (керівник Анна Юркова), влаштували неймовірний концерт-святкування Дня дитинства просто неба на майданчику перед РБК.




Динамічні ігри, нові танцювальні па, веселі конкурси, патріотичні пісні, вірші про дитинство, танці – такою насиченою була розважальна програма заходу.




Привітав наших маленьких сонечок голова райдержадміністрації – Ковердун Сергій Анатолійович. Шановний гість побажав усім дітям рости щасливими, здоровими, а їх батькам – натхнення і віри у власні сили та неодмінне здійснення найзаповітніших мрій. «Шановна громадо, разом ми – сила. Сьогодні ми з Вами стали свідками чудового дитячого свята, що відбувається у такий непростий для країни час, проте, хто має мету – шукає можливості для її досягнення» - зазначив Сергій Анатолійович.

Зізнаємося, що очільник райдержадміністрації має рацію, але ж усі ми добре знаємо, що світ не без добрих людей. Отож, ми щиро вдячні нашим спонсорам – людям доброго серця, які забезпечили захід призами та повітряними кульками (ФОП Рибицький А., магазин «Фуджіфільм») та Розважальному Комплексу «Україна» за яскраве продовження свята у вигляді безкоштовного перегляду цікавого мультфільму у кінотеатрі та смачні дитячі кисневі коктейлі.

Нехай до Вас сміється привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх! 


Немає коментарів:

Дописати коментар