середу, 22 липня 2020 р.

Творчий портрет родини Желонських “Мозаїка творчих ідей»

Знайомтесь: творча сім’я Желонських – активні та креативні користувачі Овруцької дитячої бібліотеки
Як відомо, джерела творчих сил людини формуються в дитинстві, в сім’ї. Адже,  родина  - невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, успіху. Це добре розуміють в читаючій  родині Желонських, де батьки з маленьких років вчать своїх дітей розуміти і творити прекрасне.
Батьки, маючи творчі здібності, виготовляють гарні прикраси та незвичні речі, а надихають їх на нові ідеї прочитані книги. Олександр Олександрович майстер на всі руки.
В умілих його руках звичайні аркуші кольорового паперу та картону перетворюються на дивовижні вироби. Ірина Анатолівна з великою любов’ю робить гарні прикраси для дівчаток та жінок з бісеру та кришталю.
Разом з  дітьми Матвієм, Іллєю та Тимофієм   малюють та виготовляють різні поробки з пластиліну.
Матвійко дуже любить малювати, а надихає його на творчість тато, який гарно малює. Читаючи пізнавальну літературу про динозаврів, тварин Матвійко  переносить свої фантазії на папір.
Юні читачі дитячої бібліотеки мають прекрасну  можливість познайомитися з  різноманітними роботами  творчої сім’ї  Желонських, які знаходяться на виставці   «Чудовий світ захоплень».  Вони усі по-своєму красиві, оригінальні. В кожній роботі відчувається  частинка душі кожного, багато праці і терпіння!
Спільна творчість в колі родини  позитивно впливає  на дітей. Вони вчаться бачити прекрасне навколо себе, у них розвивається художній смак, уява та  впевненість в собі, у своїх можливостях.
А найцінніше - це те, що діти і дорослі спільно проводять час, це зближує, взаємно збагачує  та зміцнює сім’ю.


Немає коментарів:

Дописати коментар