пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

Найкращий читач року - 2013





   Вже стало традицією, в районній бібліотеці для дітей, щороку, починаючи з 2005 року, проводити Всеукраїнський конкурс

«Найкращий читач України» - де зустрічаються найактивніші читачі 6-7 класів та їх улюблені герої.


   Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури, для того щоб привернути громадськість, державні установи, спонсорів, меценатів до проблеми дитячого читання.
   Це свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Книга- справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними  розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!



   14 лютого під час проведення другого етапу конкурсу «Найкращий читач року – 2013» в залі районної бібліотеки для дітей між собою змагалися переможці першого етапу. Свято пройшло  в теплій, дружній атмосфері, де крім конкурсантів, в залі були присутні їхні друзі та бібліотекарі шкільних бібліотек сіл району. Діти представляли себе, свої уподобання, свій читацький щоденник та свою улюблену книгу.
   Переможцями стали: Нечитайло Діана (6кл. Шоломківська ЗОШ) та Жуковська Ярина (7кл. Можарівська ЗОШ), які тепер продовжать боротьбу в обласному третьому етапі конкурсу в місті Житомирі.
   Переможці обласного конкурсу будуть мати можливість поїхати в місто Львів, на красивий фестиваль дитячого читання, де на дітей чекає захоплююча культурна програма з іграми, конкурсами, та зустрічами з цікавими людьми.



   Також в цей день, Святого Валентина, бібліотека приймала вітання та валентинки від своїх читачів.



2 коментарі:

  1. Вітаємо найкращих читачів Овруча з перемогою. Бажаємо здобути перемогу і в обласному конкурсі "Найкращий читач України - 2013".

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо! Будемо старатись :-)

    ВідповістиВидалити