пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

"З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ:ВІД ПОМАРАНЧЕВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ-ДО РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ"


21 листопада в нашій країні відзначається день Гідності та Свободи. В історії України було багато трагічних періодів та подій.
   В наш час в історію увійшла ще одна подія-Майдан, який змінив нашу державу, наш народ і наше життя. Борців Майдану об'єднало бажання жити у вільній країні, з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Так з'явилася Небесна Сотня - це патріоти, які віддали життя за свої переконання.
   І тепер для народу України є святим обов'язком гідно вшановувати Героїв.
   Останні події ставлять перед бібліотеками завдання: патріотичне виховання підростаючого покоління. Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи, в бібліотеці для дітей на відділі 5-9 класів проведено захід "З україною в серці:від помаранчевої революції - до революції гідності", на який були запрошені учні 5-А,5-В, НВК "Овруцька гімназія ім.Малишка - ЗОШ І-ступеня" із класними керівниками Матущак С.Г., Никончук О.Г.

   Працівники бібліотеки розповіли дітям про революційні подіїї на Майдані та про патріотів України, які не шкодували свого життя заради Свободи і які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.



   Біля книжкової виставки 
"Пам'ятаємо... Славимо... Вшановуємо...", 
проходили героїчно-патріотичні читання. 


А також за допомогою мультимедійної презентації діти більше дізналися про події які відбувалися на Майдані.



Немає коментарів:

Дописати коментар