вівторок, 19 квітня 2016 р.

"ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ Л,П.МОРАР"

19 квітня в Овруцькій районній бібліотеці для дітей відбулася творча зустріч з малинською письменницею Людмилою Петрівною Морар.
Вона переможниця Всеукраїнського конкурсу кращих творів для дітей імені Володимира Кобилянського, неодноразова лауреатка Всеукраїнського літературно-мистецького свята «Просто на Покрову».
      Маленьким читачам бібліотеки вона добре знайома як автор книг для дітей: «Весела сімейка», «Мріями, завіями» та «Колисанки-забавлянки». 
На захід завітали учні 3-А та 4-А класів ЗОШ № 1 та учні 3-Б класу  ЗОШ № 3.
      Зустріч з письменницею вели бібліотекар молодшого відділу та Пізнайко. Музичний сувенір подарували читачі бібліотеки Щур Марина, учениця 7-Б класу ЗОШ №1 та Пасюк Ілона, учениця 4-А класу ЗОШ №4. Діти активно спілкувалися з письменницею, слухали її вірші та казки. Відповідаючи на численні запитання Людмила Петрівна познайомила присутніх з своєю біографією, творчими планами.
     Людмила Петрівна подарувала бібліотеці свою збірочку
віршів. Діти мали змогу придбати і собі її книги.
     Зустріч настільки зацікавила дітей, що наприкінці зявилося багато бажаючих взяти автограф. Автограф письменниці став приємним сюрпризом для учасників зустрічі.
     Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю письменниці, а й залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті особистості.

     Приємні враження та емоції залишились в читачів після зустрічі з письменницею. Сподіваємось, що зустріч з Людмилою Петрівною залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше її творів. 

























Немає коментарів:

Дописати коментар