понеділок, 25 травня 2015 р.

«Зустріч з новою книгою»

Бібліофреш «Зустріч з новою книгою»
Сонячного ранку 25 травня 2015 року до книгозбірні завітали юні учні 1-Б класу загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3 з класним керівником – Чавалюк Світланою Петрівною.

Зустріч з новими книгами для малят стала захоплюючою, пізнавальною та цікавою подією, що стало зрозумілим, дивлячись на широко відкриті та блискучі оченятка малечі.
Бібліограф відкрила дітлахам чарівний світ нових казок, що були отримані бібліотекою, зокрема «Івасик Телесик», «Про поросятко, яке вчилося літати», «Казковими стежинками», «Уроки мудрої ведмедиці», «Зайчик Зай» і багато інших, та зачитала деякі з них. Також загадувала загадки з новоотриманих збірок «Нумо, відгадай» та «Відгадайко». Діти брали активну та змістовну участь – надавали вірні відповіді й активно коментували.

Розглянули і збірки віршів «Побавимося у водіїв», «Абетка дружби», «Жив собі собака» та інші. Окремі вірші  читали вголос дітям, а вони зацікавлено слухали. Було розказано про книжечки «Конструювання з паперу», «Чарівні іграшки» та «Розумні ігри для малят», що неабияк схвилювало наших читачів і вони наввипередки висловлювали бажання взяти книжечку додому. Та це й не дивно, адже наші діти неймовірно талановиті і прагнуть проявити себе у творчості.

Особливої уваги заслуговують книги «Біла, Синя та інші», «Малі Драконенята так люблять пустувати», «Про поросятко, яке вчилося літати», «Жив собі собака», «Зайчик Зай» - це книги серії «Батьки читають дітям».
По закінченню огляду, дітлахи мали можливість вільно знайомитися з книжковими новинками, читати, розглядати прекрасні ілюстрації. Крім цього, бібліотекар і бібліограф роздали нашим юним гостям новинки з журнального дитячого світу: нові випуски журналів «Мамине сонечко», «Маленький розумник», «Барвінок», «Стежка», «Пізнайко», «Малятко», «Маленька фея». Радості малечі не було меж.
Яскраві новинки, захоплені погляди дітвори, чудова турботлива вчителька, а згодом атмосфера вільного читання у затишному залі книгозбірні – такими емоціями був насичений сьогоднішній бібіліофреш. Так чудово почався наш ранок.
Начитавшись-надивившись, діти взяли книжки, що вподобали, і попрямували зеленим парком до школи, збирати зернини знань та радості навчання.
До нових зустрічей у бібліотеці, наші любі!



Немає коментарів:

Дописати коментар