неділю, 17 травня 2015 р.

«З родини йде життя людини»

     
      «З родини йде життя людини», - говорить народна мудрість.
Адже тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить в широкий світ. У сімї вона вчиться  шанувати свій рід, свою землю, берегти пам'ять свого роду.
      Через сімю діти вчаться добра. Недарма в народі кажуть:
«Від доброго дерева добрий пагінець одійде, од добрих
батька й матері піде й добра дитина».
      В Овруцькій районній бібліотеці для дітей зібралися однією дружною читацькою  родиною сімї  на незвичайне родинне свято «Щаслива родина – щаслива дитина», яке зіткане з добра і щирості, ніжності та зворушливості. На свято прийшли діти з батьками, щоб краще пізнати одне одного, цікаво відпочити. 
А де тато і мама – там завжди весело, сонячно і затишно.
       На свято завітали родини  Дар’ї Ващук (ЗОШ №1), Поліни та Євгенії Федоренків, Анастасії Пінчук (Овруцька гімназія), Катерини та Анастасії Невмержицьких, Світлани Хомич (ЗОШ №3),  Ілони Пасюк (ЗОШ №4).    
       В бібліотеці зібралася велика і дружна родина, де кожна сімя – неповторна, талановита і всіх їх об’єднує повага й любов до книги.
Саме через книгу батьки вчать своїх дітей добра й порядності любові до свого роду, а значить, і до Батьківщини. На святі кожна із сімей показала свої таланти, розкрила секрети сімейного щастя в домі. Ведучі молодшого відділу Федоренко В.В.та Невмержицька Н.К. з дітьми та батьками проводили різні конкурси. На святі звучало багато віршів  та пісень про родину, які зачаровували і зігрівали всіх серця. Марина Щур (ЗОШ №1) та Невмержицька Юля (ЗОШ № 4) подарували родинам пісенний сувенір. Радувало й те, що співали разом батьки і діти, мама Тетяна Миколаївна і донечка Анастасія Невмержицька.  В кінці свята діти хореографічного гуртка «Полісяночка» при Будинку культури подарували чарівний світ танцю. 
      


 

















         В бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Все починається в сімї», та виставка «Світ захоплень моєї родини», де представлені роботи дітей, батьків та бабусь всіх родин.



Усе, що є найкраще у дитини:
ЇЇ талант, культура, доброта –
Від тата й мами йде і від родини –
Незаперечна істина свята.

       Немає в світі нічого святішого, ніж добрі родинні стосунки, велика дружна сім’я. Прекрасно, коли в сім’ї панують мир і злагода, взаємопорозуміння й повага, кохання і вірність, тепло й
затишок. Гарне виховання та навчання дітей в такій сім’ї  є найбільшим багатством і головною запорукою життєвих успіхів дитини, її особистого щастя.  





























Немає коментарів:

Дописати коментар