пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Нехай панує на землі закон, добро і справедливість

 #Нехай_панує_на_землі_закон_добро_і_справедливість

28 червня наша країна урочисто відзначає День Конституції України - Основного Закону нашої держави, в якому закріплені одвічні фундаментальні цінності українців - свобода, справедливість, гідність, демократія, правова держава і мир.
Саме Дню Коституції був присвячений наш сьогоднішній захід - правова година "Нехай панує на землі закон, добро і справедливість". Діти пригадали історію творення нашої держави, складали сенкан на патріотичну тематику, складали слова з літер, читали статті Конституції та розгадували кросворд "Конституція". Присутні отримали масу задоволення.












середа, 26 червня 2024 р.

Галина Вдовиченко та її "36 і 6 котів"

 #Галина_Вдовиченко_та_її_36_і_6_котів

Мабуть кожна людина любить котів. І відома дитяча письменниця Галина Костянтинівна Вдовиченко - одна з таких людей. Адже, в неї є ціла серія цікавезних історій про цих пухнастих, невгамовних "шукачів пригод". І сьогодні разом з нашими читайликами поринули у світ історій про котів під час годинки-цікавинки "Галина Вдовиченко та її 36 і 6 котів".
Ця письменниця – майстриня кумедних оповідей із життя несподіваних колективів! У її книжках вкрай рідко діятиме менше шести персонажів. У найвідомішій серії книжок їх аж… 36 і 6! Звісно, цих слів достатньо, щоб зрозуміти, про кого йдеться.
Завітайте в Овруцька дитяча бібліотека, щоб поринути у пригодницьку атмосферу завдяки книгам Галини Вдовиченко.









вівторок, 25 червня 2024 р.

Бібліотечні будні

 

📌 Бібліотечні будні📚 🩵💛
Літо, як воно є... Тепле, дощове, з вітрами, але улюблене.... 🌞
Хтось завітав у бібліотеку почитати, хтось пограти з друзями в ігри, а хтось взяти книги по програмі на літо🗓️
З вірою у Перемогу!!!🇺🇦
🕐 Ми працюємо для вас:
Пн.-пт.: 9-00 до 18-00
Субота - вихідний день.
Нд.: 9-00 до 18-00


понеділок, 24 червня 2024 р.

Неймовірні пригоди М’якуша, Нетака та Непосидька

 #Тітонька_Сова_Дядечко_Борсук

Давненько у нас не було рубрики Тітонька Сова та Дядечко Борсук. Сьогодні ця неймовірна парочка разом прочитали чудову книгу Юхима Чеповецького «», де розповідається про відомих іграшкових хлопчиків: Непосидька, М’якуша та Нетака. Ці друзі незвичайні, адже один із них зроблений із пружинки, другий – із пластиліну, а третій – із дерева. Разом зі справжнім хлопчиком Петрусем на прізвище Матусин-Татусів друзі вирушають у дивовижну подорож, де їх чекають справжні та незабутні пригоди.
Хто із наших читайликів хоче прочитати цю та наступну частину - поспішіть до Овруцька дитяча бібліотека та поділіться своїми враженнями із Тітонькою Совою та Дядечком Борсуком!



четвер, 20 червня 2024 р.

Ворогам кришка 20.06

 #Ворогам_кришка

Важливим прикладом екологічної свідомості та патріотизму є акція "Ворогам кришка", до якої активно долучаються овручани, читачі Овруцька дитяча бібліотека. Щиро дякуємо кожному❤️
Це сприяє не лише збереженню навколишнього середовища, а й допоможе нашим захисникам👍
Разом ми сила


середа, 19 червня 2024 р.

БібліоЛіто 19.06

 #БібліоЛіто

Літо🌞 — найулюбленіша пора для всіх дітей. Канікули - це час відпочинку, пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів, нових книжок та нових друзів, а Овруцька дитяча бібліотека - чудове місце для творчого, дружнього, спільного проведення вільного часу.
👉Погляньте, яка сьогодні у нас була чудова бібліокомпанія. В дружньому колі ми знайомилися, планували як гарно, весело та з користю проведемо наше #БібліоЛіто.
Не забули і про важливу складову бібліотеки - книги, які є неоціненним скарбом, який треба шанувати, зберігати і обов'язково читати🤗 І тут у великій нагоді стане закладка для книг, яку ми виготовили своїми руками.



вівторок, 18 червня 2024 р.

Книги в подарунок

 #Книги_в_подарунок

Так чудово ропочався робочий день❤️Наша 🏫книгозбірня отримала у 🎁подарунок📚 книги від активної читачки, чудової дівчинки - Сторожук Каріни.
🌿Ми щиро і безмежно вдячні за подаровані🎁 книги 📚 бо впевнені - вони обов'язково знайдуть своїх👭 читачів і стануть важливою частиною фонду Овруцька дитяча бібліотека!🏫
🌿 Бажаємо миру, здоров'я, щасливого майбутнього під мирним небом і наснаги на добрі справи!





понеділок, 17 червня 2024 р.

БібліоЛіто

 #Бібліотечні_зустрічі

Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Овруцька дитяча бібліотека дарує своїм юним користувачам бібліоліто, сповнене пригод, цікавих справ, книжкових подорожей, веселих сюрпризів та нових друзів.
Канікули – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення втрачених сил, відновлення здоров'я.
Любі читайлики! Запрошуємо у бібліотеку на літні читання, де бібліотекарі підготували для вас цікаві літературні ігри, вікторини, інформ-хвилинки, квести, ігри та майстер-класи.
Уже цієї середи, 19.06 з 10:00 до 12:00 чекаємо на всіх бажаючих!
Приходьте, читайте, відпочивайте!



неділя, 16 червня 2024 р.

Міжнародний День батька

 

💙Сьогодні - Міжнародний день батька та День батька в Україні💛
«Батько» — це слово щодня звучить мільйони разів, і щоразу в ньому чується захист, сила й безмежна любов.
Сьогодні українськими «татами» пишається весь цивілізований світ: їхніми відважними вчинками, неймовірною сміливістю та безмежною любов’ю до Батьківщини!
Про історію свята та як відзначають його в Україні говорили в Овруцька дитяча бібліотека під час інформаційно – творчої години «Мій батько-моя фортеця». Учасники заходу поділились своїми теплими спогадами про татусів і як вони власним прикладом вчать оберігати своїх близьких, захищати слабких, займатися спортом тощо.
Після чого відбулася креатив-майстерка «Тату, татусечку я твоя дитина», під час якої діти виготовляла для своїх татусів оригінальні листівки зі словами вдячності та побажаннями. Такі листівки зроблені з любов’ю і від душі стануть найкращим подарунком.
Вітаємо всіх, хто має честь бути батьком! Хто навчає і виховує, підтримує, завжди дає слушну пораду та є прикладом для своїх дітей.
Бажаємо вам здоров'я, миру, благополуччя, щастя, любові, спокою в душі та скорішого повернення додому, до своєї родини!
З Днем батька, Україно!



пʼятниця, 14 червня 2024 р.

Літні читання

 #Сонячне_літо_з_книгою

Почалася найочікуваніша пора всіх школярів - літні канікули. Сонце, друзі, ігри, відпочинок, прогулянки... Проте не слід забувати про школу і літературу на літо. Щоб підготуватися до наступного навчального року, вам допоможуть книжкові виставки програмової української та зарубіжної літератури "Літні читання" та "Сонячне літо з книгою", які діють в Овруцька дитяча бібліотека.
Не гайте часу і завітайте до книгозбірні за цікавими книгами та новими знаннями.