четвер, 7 грудня 2023 р.

Пакунок вдячності

 #Пакунок_вдячності

Благодійність завжди була властива українському народу. В цьому ми ще раз переконались під час благодійної акції "Пакунок вдячності", яка згуртувала усіх нас у бажанні підтримати українських захисників та подарувати їм частинку домашнього тепла на свято Миколая.
Тож колектив Овруцька дитяча бібліотека щиро дякує учням 1-А кл. Овруцький ліцей №З (вч.: Мінич С.М., Гудилко О.О.), учням 5-Г кл. Овруцький ліцей №1 (вч. Раїса Ващенко ), Уля Семенчук , учням 8кл. Листвинський Ліцей (вч. Галина Івашко ), учням 4-А та 11-А класів Овруцький ліцей імені Андрія Малишка (вч.: Оглобенко Н.М., Антонкова М.П. Нелеп О.Ю.), Піщаницька сільська бібліотека та всім небайдужим українцям, які доєдналися до акції. Ви - неймовірні! Завдяки вам було зібрано купу смаколиків, оберегів, предметів гігієни, побуту та першої необхідності, які будуть передані нашими волонтерами до захисників. Сподіваємося, що ці пакунки принесуть їм хвилини радості та згадку про рідну домівку.
Війна триває і розслаблятись не на часі.
Важливо пам’ятати, що милосердя і доброта – це два крила, на яких тримається людство. Лише разом, підтримуючи один одного ми зможемо наблизити таку довгоочікувану Перемогу.
Дехто не встиг доєднатись до нашої акції. Саме тому ми вирішили продовжити її далі.
Якщо маєте бажання долучитись - приносьте свої дарунки до бібліотеки. Підтримуємо наших захисників - наближаємо Перемогу!














Немає коментарів:

Дописати коментар