пʼятницю, 6 травня 2022 р.

Мами у Бога благають...(До Дня Матері)

У цьому році, одне з найсвятіших свят – День Матері в Україні припадає на 8 травня.
Багато хто може сказати, що на даний час не до святкувань. Але це не так. Адже, як ніколи цей день потребує відзначення.
Нині матері,у важкий для України час, особливо заслуговують на повагу та пошанування.
Наші мужні воїни завжди воювали та боронили свій рідний край. А жінки тим часом оберігали домашнє вогнище, народжували дітей, матері ростили героїв і геніїв, дарували свою любов родині. І зараз наша рідна Україна у війні, яка забирає життя захисників нашої Батьківщини. Матері моляться за синів і дочок і це надає їм сил та терпіння. Адже мамина молитва… Молитва за своїх синів, усіх воїнів-визволителів, не припиняється. Вони просять і вірять у Бога, що усі наші визволителі повернуться додому неушкодженими і здоровими!
Нещадна війна своєю жахливою і грізною рукою торкнулась і сімей та родин нашої громади. За час повномасштабного вторгнення росії в Україну недочекалися матері своїх синів- Героїв: Левківського Дмитра, Коронського Любомира, Яворського Олексія ,Зінькова Ігоря, Чумака Василя та Коробчука Анатолія.
Мама Героя і сама є справжній Герой з великої літери. Без мами не було б і самого воїна, не було б його сильного характеру, сили волі і духу.
Саме на тендітні материнські плечі ліг важкий тягар очікування та переживання, але саме завдяки вірі і підтримці українських жінок-матерів, наші мужні захисники вистоять і переможуть. Ми дякуємо Вам, усім матерям України, за гарне виховання своїх синів - справжніх патріотів своєї Вітчизни, за терпіння і мудрість, безмежну любов і відданість.
Уклоняється світ таким матерям, благословляєм це величне і ніжне ім’я – Ненька, Мати, Мадонна!
І хай збувається мрія Тараса про ті часи, коли:
Врага не буде супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі...

Немає коментарів:

Дописати коментар