неділю, 28 листопада 2021 р.

"Великий друг з дитячими мріями"

Літературна бенефіс-панорама з нагоди 45-річчя Сашка Дерманського "Великий друг з дитячими мріями".
Бібліотека С.Березолуки пропонує добірку книжок для дітей. Адже ці цікавущі казки написав для вас найвеселіший український дитячий письменник, справжній улюбленець малюків Сашко Дерманський, День народження якого сьогодні святкуємо.
Сашко Дерманський – сучасний український дитячий поет, прозаїк і казкар. Перші вірші для дітей Сашко Дерманський опублікував в 2001 році.
У своїх книгах автор орієнтується більш на дошкільнят та школярів. Письменник наповнює свої твори цікавими сюжетами, захоплюючими історіями, пригодами, привабливими персонажами, які в свою чергу привертають увагу маленьких читачів. Від таких історій у малечі перехоплює дух та вони перечитують книги Сашка Дерманського на одному диханні.
Можливо, популярність автора обумовлена його професією. Він за професією вчитель української мови та літератури. Його твори неодноразово відзначалися популярними літературними преміями.
Окрім прози, Сашко Дерманський пише цікаві казки. Серед яких, найбільш популярні «Крамничка тітоньки Мальви» - для тих кому хочеться новорічно-різдвяної атмосфери та сюрпризів, «Володар макуци, або Пригоди вужа Ониська», «Казки дракона Омелька» та багато інших.
З Днем народження, Сашко Дерманський!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар