середу, 18 листопада 2020 р.

 #вітаємо#письменник#діти#книга#

Овруцька дитяча бібліотека представляє Джеремі Стронга 

Джеремі Стронґ народився 18 листопада 1949, Лондон— англійський дитячий письменник, представник сучасної англійської літератури, зокрема він добре відомий, як автор численних книжок для дітей та юнацтва. Його творам властивий своєрідний легкий стиль, лагідний гумор, зрозумілі та смішні для дітей ситуації, у які втрапляють його персонажі, та цікаві, небувалі сюжети. А додайте до цього добре серце, учительську любов до дітей ,активну організацію та участь у багатьох літературних подіях для молодих читачів та письменників, і ви отримаєте одного з найулюбленіших дитячих письменників Великої Британії.

Перш ніж стати письменником Джеремі Стронґ працював пекарем, начиняв близько 1000 пиріжків джемом щоночі і пік смачнющі пиріжки з джемом. Згодом письменник зрозумів, що він створений для більш серйозніших справ і пішов вчителювати. Та робота дитячого викладача швидко йому набридла, занадто вона серйозна і потребує суворого підходу до справи.  Джеремі Стронг вирішив покинути вчителювання і стати справжнім дитячим письменником.  І став!

 В Україні перекладами його творів з 2005 року опікується львівське Видавництво Старого Лева, що спеціалізується на дитячій літературі.

Вам пропонується унікальна можливість познайомитися з нарідкість оригінальним і цікавим дитячим письменником, зануритися у світ веселих та позитивних історій Джеремі Стронґа, який є  автором понад 100 книг.

Його книги люблять читати і діти і дорослі. А ще за їхніми мотивами знімають мультфільми та серіали.

В Україні його твори виходять у серії "Читання для реготання" Видавництва Старого Лева.

Книги Джеремі Стронґа не з тих, що батьки нав'язують діти. Навпаки, вони обирають їх самі і з задоволенням.

В автора дуже цікавий та інтерактивний веб-сайт. А ще він веде свій блог та активно спілкується з читачами, допомагає дітям порадами, розібратися у власних проблемах, адже віддав вчительській роботі 17 років свого життя. 

Завдяки теплу, яким ділиться з своїм читачем Джеремі Стронґ та неперевершеному гумору, ці книги стали улюбленим сімейним чтивом багатьох родин!

 

Запрошуємо всіх користувачів   відправитись у країну книг Джеремі Стронга.

Бажаємо приємного і веселого читання!



Немає коментарів:

Дописати коментар